Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Bauwerk

A Bauwerk 2000-ben indult az ausztráliai Dél-Fremantle-ben.  Ausztrálián kívül a Közel-Keletre és Európába szállítanak. A Bauwerk-et azzal a vízióval hozták létre, hogy példamutató modern mészfestéket állítsanak elő úgy, hogy a természettel összhangban maradjon. A világ legfinomabb pigmentjeit használják, hogy gyönyörű színpalettát fejlesszenek ki a modern és a hagyományos, tradicionális épületek számára egyaránt. Meggyőződésük, hogy az épületeket és otthonokat nem szabad leválasztani azokról az anyagokról, amelyekből épültek. Olyan természetes festékeket hoznak létre, amelyek jól működnek mindenféle stílussal és részükké válnak egy épületnek vagy otthonnak. Különösen fontos számukra a környezetünk, a természet védelme. A festékeik gyönyörűek, gyártásuk és ártalmatlanításuk során nem károsítják a környezetet, és ami a legfontosabb, nem károsítják az egészségünket!

Beltéri festékek

A Bauwerk Lime Paint tökéletes minden falazati felülethez, például vakolathoz, cementhez és téglához. Akkor működik a legjobban, ha beszívódik a falba és lélegző felületet hagy, amelyet a festék természetes tulajdonságai védenek. Nem baj, ha a fal már ki van festve, vagy glettelt vagy gipszkartonból készült! Használjon jó minőségű alapozót vagy tömítőanyagot, ha el szeretné rejteni a hibákat, majd fesse úgy, ahogy a legjobban tetszik. Festékeink másképp működnek, a természettel együttműködő ásványi anyagokkal és gyönyörű természetes pigmentekkel készülnek. A legjobb az egészben, hogy természetes festékkel festhet, mérgező anyagok kipárolgása nélkül!

Kiszerelés, kiadósság: 

1 liter festék kb. 6 négyzetméterre elegendő 2 rétegben festve.

Festékminta 250 ml (szín kipróbálására) 

1 Liter = 6 nm

4 Liter = 24 nm

5 Liter = 30 nm

10 Liter = 60 nm

Kültéri festékek

A Bauwerk Lime Paint egy természetes festék, amelyet kifejezetten külső falfelülethez fejlesztettek ki. Nem igényel alapozót vagy tömítőanyagot, és azonnal felvihető új és régi felületekre. A mészfesték tökéletes minden falazati felülethez, például vakolathoz, cementhez és téglához. Akkor működik a legjobban, ha felszívódik a falba, és lélegző felületet hagy, amelyet a festék természetes tulajdonságai védenek. Több millió mikrokristály képződik a festék megkötésekor, egyedi fényerőt és színmélységet hozva létre.

Alapozó festék

Gyorsan felvihető, matt fehér színű festék, amelyet kifejezetten úgy alakítottak ki, hogy ideális alapbevonatot teremtsen a Bauwerk Limewash számára, valamint az új és felújítási projektek minden szokásos belső felületéhez. A Limewash Prep-Coat alkalmas korábban festett falakhoz, betonhoz és tapétákhoz, ahol friss, új felület kívánatos. A gipsz- és mészvakolatokat, a gipszkartonokat és a gipszkarton paneleket (még egy sima gipszréteggel is) vagy az összes javított felületet először mélyalapozó-tömítővel kell előkészíteni a "szellemképek" megakadályozása érdekében. A szellemképet a gipszkarton panel és az illesztések, rögzítési pontok vagy bármilyen javított terület töltőanyaga közötti abszorpciós ( nedvszívó képesség) különbség okozza. A fent említett okok miatt a legtöbb festő szakember előkészíti a felületet, és jó minőségű vizes alapú akril tömítőt alkalmaz (minimum 2 réteg, vagy amíg a felület egyenlő nedvszívó képességgel rendelkezik.)

Színtanácsadás: A Limewash alapozó valóban mély és intenzív színeket eredményez, ezért kérjük, vegye figyelembe, hogy az előkészítő alapozóra festett egyes színek kissé telítettebbnek tűnhetnek a színkártyákhoz képest.

 Mindig azt javasoljuk, hogy  festékmintákkal teszteljen az alapozóval festett felületen, hogy pontos színábrázolást biztosítson az adott felülethez és fényviszonyokhoz.

 Nem szükséges alapozót használni olyan belső felületekhez, mint a vakolt tégla és a természetes nedvszívó felületek.

Kiszerelések, kiadósság 1 rétegben:

1 Liter = 6 nm  5 Liter = 30 nm  10 Liter = 60 nmBauwerk színes kerti edényfestékek

Egyszerű, szórakoztató módszer bármilyen régi vagy új terrakotta vagy beton edény teljes átalakítására.

Használat

Gyorsan létrehozhatunk új színpalettát a virágcserepekhez otthonunkban, a teraszon vagy a kertben a növények, a talaj vagy a talajvíz károsítása nélkül. Változtathatunk évszakonként, mindent egyformára festve vagy keverve a színeket. Virágcserepeink idővel jobban néznek ki, mert a festék szépen öregszik és kialakítja saját patináját.

Tulajdonságok

- minden terrakotta, beton vagy műkőből készült lezáratlan pórusokhoz alkalmas.
- a páraáteresztő természetes festék lehetővé teszi növényeinek gyökereinek „lélegzését” a virágcserepekben
- gyors, egyszerű alkalmazás.
- matt szárítás, természetes megjelenés.
- újra festhető, sok tervezési lehetőség.
- tiszta ásványi vegán termék.
- teljesen oldószermentes
- a kefe könnyen tisztítható vízzel, nem szennyezi a talajvizet

Hogyan kell csinálni

Felnyitás előtt alaposan rázza fel, majd alaposan keverje meg. Helyezze át egy kissé nagyobb tartályba, és győződjön meg arról, hogy az összes színes pigment jól összekeveredett-e. Keverje 2-3 percenként
Festés előtt röviden tisztítsa meg és nedvesítse meg az ültetőedényt. Ne alkalmazzon túl vastag festéket, és húzza szét jól minden irányba. Eleinte a szín kissé sötétebbnek és átlátszóbbnak tűnik, ez száradás után megváltozik. Szárítás után vigyen fel egy második vagy harmadik réteget. Az ecset mosásához egyszerűen öblítse le vízzel, alakítsa formájára, majd hagyja függőlegesen megszáradni!

Az oldal tetejére