Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Színválasztás

132 időtlen színünk összetéveszthetetlen palettája színeinek mélysége és összetettsége miatt híres. A legfinomabb összetevőket és a gazdag pigmenteket tartalmazó festékeink rendkívüli módon reagálnak minden fénytípusra, életre keltve a falakat. Ez az egyedülálló megjelenés tesz különlegessé több ezer modern és hagyományos otthont szerte a világon. Minden szín egy-egy történetet mesél el, ihletőjük a természet szépsége, Dorset tájai, történelmi épületek, vagy akár a figyelemre méltó emberek és helyek. Mindemellett a teljes színskála azzal a tudatossággal lett összeállítva, hogy a lehető legkönnyebben lehessen kombinálni a színeit, a lehető legharmonikusabb hatás eléréséhez.

A festék színskála varázslatos hatalma

A harmonikus otthon megteremtéséhez a színek egyértelműen hozzájárulnak. A festék színskála milyensége éppen ezért prioritást élvez. Ha látott már kiválóan berendezett, de lehangolóan színezett helyiséget, akkor pontosan tudja, hogy milyen sok múlik a pontos és precíz árnyalat megtalálásán. Természetesen ez nagymértékben függ az ízléstől és az adott szoba paramétereitől, ám az összhangra, mint rendező elvre is érdemes hangsúlyt fektetnie. Az egyes színek ráadásul nem elegendő, ha külön-külön egyedülállóak, elbűvölőek és különlegesek. Az egymással való kapcsolat milyensége sem mellékes. Vagyis olyan árnyalatokat érdemes választania, melyek teljes harmóniában léteznek: egymás mellett. A pigmentek összetettsége, a domináns színekben megbúvó mélység, vagy éppen az alkalmazkodóbb variációk rejtette szépség teljesen új világot nyithat meg ön előtt. Ha kellő figyelmet szentel arra, hogy milyen színek kapjanak az életében főszerepet, akkor szó szerint újraszínezheti  a szürke hétköznapokat, új jelentést adva a monoton mindennapoknak, s ünneppé maszkírozva az unásig ismételt pillanatokat.

Hány színt foglal magába a festék színskála?

132 különböző árnyalat közül válogathat. A palettánk olyan sokoldalúságot, olyan variálhatóságot biztosít önnek, aminek hála az álmai nemcsak, hogy kiteljesedhetnek, hanem valóra is válhatnak. Az ördögöt valóban nem kell a falra festenie, de a vágyaiban szereplő szivárvány ténylegesen életre kelhet - az elképzelései nyomán meglóduló ecsetvonásoknak köszönhetően.

A kiválasztott színekben megjelenő összhang otthonára is jó hatást gyakorolhat. Ez az a harmónia, melyet ön is azonnal észrevehet, s melyet a vendégei sem hagynak majd elismerő szavak nélkül.

A falfesték színskála (fő)szerepe

A falfesték színskála varázslatos sokoldalúsága önt is pillanatok alatt elvarázsolhatja. Az árnyalatok összetettségében megbúvó mélység, a pigmentek elbűvölő kompozíciója és az egységben létre jövő harmónia lélegzetelállító végeredménnyel jár. Az egyes variációkat maga az élet inspirálta: helyszínek, emberek, események, épületek, egyszóval meghatározó, karakteres elemek. A skála 132 darab variánst foglal magába, ami olyan sokszínűséget jelent, ami túlmutat a szivárvány ragyogásán, ami a prizma csillogását is feledteti, s ami egy új, szélesebb spektrumon mozgó paletta megteremtését jelenti. Akkor éri el maximálisan a célját egy skála, ha a tagjai egymással is kapcsolatban állnak.

A színek nyelvére lefordítva, akkor nevezhetőek tökéletesnek a paletta árnyalatai, ha nemcsak önmagukban mutatnak jól, hanem ha egymás mellé kerülve is pozitív érzéseket generálnak a szemlélőkben. A teret és helyet kapó színek az otthonokban hangulatot, kisugárzást és ezekkel együtt különböző érzéseket, érzeteket keltenek. Ha nincs meg az összhang, ha disszonáns rezgések zavarják meg a komponálást, akkor máris szétesik a kép, és megszűnik a varázslat. Ezért is olyan nagy felelősség az optimális kombináció kiválasztása és megálmodása.

A nálunk elérhető falfesték színskála az ön legjobb barátja!

A tervezés fázisa prioritást élvez, ahogy az sem mellékes, hogy végül milyen árnyalatokat preferál. Minél több lehetőség áll a rendelkezésére, annál egyszerűbb és könnyedebb az álmok valóra váltása. Több mint száz élet festette szín várja a palettánkban. Ilyen körülmények között könnyedén újraszínezheti az életét, új hangulatot, s jelentést kölcsönözve otthona minden egyes szegletének.

Az oldal tetejére