Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A NATURALii egy koncepció mentén jött létre, amellyel összefoglaljuk mindazt, amit a natúr alapanyagok, a környezet, - és emberbarát termékpaletta jelent számunkra.

KIEMELT KATEGÓRIÁK

Blog

Olvassa el cikkeinket, amiket utazásainkról vagy termékeinkről írunk,
hogy minél közelebb hozzuk Önhöz azt a világot, ami a miénk!

Újdonság, megérkezett a Farrow & Ball festékkeverő gép 2023. 01. 18. 00:00:00
Újdonság, megérkezett a Farrow & Ball festékkeverő gép

A több évig tartó fejlesztés és tesztelési időszak után megérkezett hozzánk a Farrow & Ball legmodernebb keverőgépe!

A keverőgép érkezésével egy teljesen új fejezet kezdődik a vásárlóink számára, hiszen ez a legmagasabb szintű kiszolgálást teszi lehetővé. A Farrow & Ball festékek különleges, gazdagon pigmentált színei és környezetbarát formulái minden kivitelben azonnal elérhetők a NATURALii-ban. *

A híres marokkói szőnyegek - Beni Ouarain 2022. 12. 01. 20:37:08
A híres marokkói szőnyegek - Beni Ouarain
A marokkói Beni Ourain törzs 17 különböző kisebb berber törzsből áll, amelyek az Atlasz-hegységben élnek. Néhányan az alföldre költöztek és ott gazdálkodnak, de sokan még mindig a juhokat tenyésztik a magasabb hegyvidékeken. A juh kiváló minőségű gyapjúval rendelkezik, amelyből a gyapjúfonal készül és amiből a Beni Ourain törzsek csodaszép szőnyegeket készítettek és szőnek a mai napig is.
Boucherouite szőnyegek és fenntarthatóság 2022. 12. 01. 20:29:05
Boucherouite szőnyegek és fenntarthatóság

Amikor először kezdtünk a szőnyegek felé kacsintgatni az egyik beszerező utunkon és megláttam egy „össze-vissza színes” rongyszőnyeget, kicsit fintorogva fordultam el tőle, mondván ismerős ez nekem a múltból és nem látok ebben semmi szépet. Aztán elkezdtük komolyabban szemügyre venni a szőnyegeket, személyes, egyedi rendeléseket kiszolgálni, vagyis konkrét elképzelések és vevői igények alapján kerestünk különböző – de leginkább Beni Ouarain típusú – szőnyegeket.  Ahogyan egyre jobban megismertem a marokkói szőnyegeket, egyre nyitottabb szemmel kezdtem nézni azokat és észrevettem magamon, hogy minél többet látok, annál többet meg szeretnék ismerni!

Az oldal tetejére