.
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

NATURALii CONCEPT


Fontos számunkra, hogy környezetünket és egészségünket megóvva tegyük szebbé vizuális környezetünket. Vigyázunk, hogy ne terheljük feleslegesen a Földet, ne gyűjtsünk tömeggyártású lélektelen műanyag kacatokat! A lakberendezési kultúrát úgy igyekszünk gazdagítani, hogy közben vásárlóinkat is tanítjuk arra, hogyan tehetnek magukért és családjukért többet csupán azzal, hogy gondosan megválogatják milyen anyagokat használnak fel otthonuk kialakításakor.

Fontos számunkra, hogy amivel körbevesszük magunkat, azokhoz érzelmileg kötődjünk. Ezek a rezdülések érezhetők nálunk, vevőink a nálunk töltött idő alatt lenyugszanak, kellemesen érzik magukat, szívesen válogatnak, keresgélnek a gyűjteményünkben. Fontos az is, hogy vásárlóinkat név szerint ismerjük, a kiszolgálásuk különös figyelemmel történik, nem csupán eladunk, hanem segítjük őket döntésükben és szakmailag támogatjuk a felújítási munkálatok idején.

Fontos számunkra az emberi kéz alkotta szépség! A használati,- és dísztárgyak lelke, mely az ember alkotóereje által kel életre. Fontosnak tartjuk, hogy a világ attól olyan gazdag, hogy sokféle kultúra alkotja. Legyen angol festék vagy marokkói kézműves termék, nálunk szimbiózisban tud élni egymás mellett e teljesen más gyökerekkel rendelkező két terület. Összetartja őket valami ősi erő, ami az ember értékteremtése és a hagyományok tisztelete és megőrzése!


Bemutatótermünk


A belváros szívében, a Parlament szomszédságában található kis üzletünk sokkal többet rejt magában, mint amekkora az alapterülete. A Farrow&Ball festékek magyarországi márkaképviseleteként 2010-ben indult vállalkozás mára átalakult. A festékekhez válogatott lakástextíliákkal bővülő kínálat után elkezdtük egyedi, marokkóban készült lakberendezési tárgyakkal színesíteni a palettánkat, és azt tapasztaltuk, hogy a lakberendezési kultúránk kiéhezett olyan dolgokra, amelyek hordoznak magukban valami pluszt. Tartozik hozzájuk valami személyes, emberi. Szeretnénk tárgyainkat modern környezetbe helyezve megmutatni, ezzel is segítve az otthonteremtőket abban, hogy lakásuk ne steril, tucattermékekkel dekorált tér legyen, hanem merjenek egyedit, meghökkentőt, különféle stílusú kiegészítőt használni. A natúr "lifestyle"-hoz hozzátartozik nálunk a marokkói fürdőkultúra és szépségápolási termékkör is, hiszen életvitelünk fontos része ez is. Felkutattunk egy olyan kozmetikum márkát, amely nálunk ismeretlen és egyedülálló szegmenst képvisel.. Tradicionális kézműves csomagolású és természetes összetételű olajok, krémek, illatosítók, hagyományos elkészítési módszerekkel: ez a Les Sens de Marrakech. Igazi kurriózum, kényeztetés testnek és léleknek, mellyel nem terheljük sem egészségünket sem környezetünket. Újrafelhasználható üvegek, fémkupakok, növényi összetevők! Mindent egybevetve: termékpalettánk összekötő hídja a természetesség, a natúr, természetben megtalálható alapanyagok, környezetkímélő csomagolás és az egészségre ártalmatlan összetétel. A nálunk kapható összes termékhez szenvedéllyel kötődünk, fontos számunkra az alkotók, tervezők, szakmunkások valamint minden résztvevő tisztelete és nem utolsó sorban a vásárlóink legmagasabb színvonalú kiszolgálása!

 


 
Több, mint festék...

A környezettudatos életmód fontos területe az otthonunkban felhasznált anyagok ismerete. A lakás legnagyobb felületét a falak és a mennyezet alkotják. Nem mindegy, hogy ezeken keresztül milyen anyagok kerülnek a levegőbe, amiket aztán belélegzünk. A Farrow&Ball festékek piacvezetők e téren, hiszen összetételükben minimális a V.O.C. tartalom! Nem csupán eco-friendly, hanem child-safe minősítést kaptak a fafestékeik is! 132 utánozhatatlan szín, lenyűgöző matt hatású felületek, kreatívan felhasználható, hosszútávon minőségi megjelenést és védelmet nyújtó festékek mindenféle felületre!

Több, mint egy anyag...

Fontos számunkra az is, hogy a természet adta anyagok szépségére felhívjuk a figyelmet és ezek felhasználási területeire is adjuk tippeket. Ilyenek pl. a natúr textíliák, melyeket különösen szeretünk. Imádjuk a tiszta lenvásznat, a vadselymet...vagy a raffiát, valódi fát! Szeretjük, ha a natúr anyagok kombinálásával izgalmas és egyben harmonikus részletek teszik teljessé az adott koncepciót! Lakástextíliáink színei tökéletes harmóniában illeszkednek festékünk színpalettájához. Nem kell tovább hosszasan keresgélned, nálunk mindent egy helyen megtalálsz!

Több, mint aminek látszik!

Elvarázsolt minket a sokrétű, színes Marokkó, az ott látott kézműves ipar, valamint a fürdő,- a szépségápolási,- és az étkezési kultúra. Üzletünkben egyedileg válogatott tárgyak kaphatók, amelyekhez szívvel kötődünk. Nem tucatnyi áruként kezeljük őket, hanem kincsként tekintünk rájuk. Készletünk állandóan változik, sok termékből csupán egy-egy darabot hozunk. Divatcikkeinket magunk tervezzük és csak nekünk készülnek.