.
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

COTÉ BOUGIE

A Coté Bougie egy családi kézben lévő kézműves vállalkozás, amelynek székhelye Marrakech, pontosabban Sidi Ghanem. A hagyományos know-how-t a modern dizájnnal ötvöző kollekcióik tisztelettel adóznak a hagyományos marokkói kézműves,- és a korhű technikáik előtt.

 

A KEZDETEK

Amikor Saïda Kadiri elhagyta Casablancát Marrákeshbe, olyan értelmes foglalkozást akart találni, amely kielégíti alkotói ambícióit. Ezért úgy döntött, hogy gyertyákat készít. Ezután Tours-ban csatlakozott fiához, ahol tanult, és részt vett egy kézműves tanfolyamon. Miután visszatért Marokkóba, tovább fejlesztette tudását és felvett néhány alkalmazottat.

 

A NAGY FORDULÓPONT

Egy nap egy ügyfél hatalmas megrendelést adott le az Egyesült Államokból. Ez volt a „most vagy soha” pillanat. Minden ésszerű mércével mérve lehetetlen feladat volt, de igent mondott. Több napos, éjjel-nappal végzett munka után sikerült teljesítenie a megrendelést. Ez hatalmas előrelépés volt Saïda számára, aki aztán egy nagy üzletet és műhelyt létesített Sidi Ghanemben.

 

A NŐI EMANCIPÁCIÓ TÁMOGATÁSA

Essaouirában egy női szövetkezettel dolgoznak együtt, akik a raffia kollekció darabjait szövik. Ez lehetővé teszi számukra, hogy ezzel az együttműködéssel értékesíteni tudják kézműves termékeiket.

 

EREDETI ILLATOK

KÜLÖNLEGES ATMOSZFÉRA

Termékeik többféle illatban kaphatók: akár virágos, akár ínyenc, akár keleti, mindegyik egyedi hangulatot teremt, megidézve Marokkó gazdag tájait. Természetes és finom illataikat Grasse-ből, a világ parfümfővárosából importálják.

 Válogasson kedvére ITT!