.
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fal alapozók (Wall & Ceiling Primer & Undercoat)

Fal alapozók 4 színtónusban: White Tones, Mid Tones, Red Tones, Dark Tones

Kiszerelés, kiadósság: 2,5 L - 30 m25 L -  60 m2

Rendezés:

Az alapozó falfesték legfontosabb jellemzői

Az alapozó falfesték, ahogy az a nevéből is kiderül mindennek az alapja, már ami a sikeres ecsetvonásokat illeti. Nem mindegy, hogy pontosan milyen felületet kíván lekezelni a segítségével. Ilyen rendező elv szerint válogathat fémre, fára vagy éppen homlokzatra szánt variációk közül, hogy csak néhányat emeljünk ki a lehetőségek dzsungeléből. A festék akkor fog jól reagálni a felülettel, ha a komponensek megfelelőek egymáshoz, vagyis a vásárlás során ügyelt arra, hogy ideális típus mellett döntsön.

Az alapozás, mint tevékenység szintén az alapokhoz tartozik, hiszen ha ezen a ponton valami félresikerül, akkor azt a következő szinteken is megérezheti. A felületek nem egyszer komoly kezelést igényelnek ahhoz, hogy távol tudja tartani például a rozsdásodást vagy rohadást. Előbbi nyilvánvalóan a fém felületek halála, míg utóbbi a fa alapokat érinti. Nagy odafigyeléssel és koncentrált munkavégzéssel professzionális végeredményre számíthat. A készletünkben kapható festékek környezetbarát jellemvonásokkal büszkélkednek, ami manapság hatalmas előny, és ritkán látott pozitívum. Nemcsak, hogy a természet épségét óvhatja így meg, hanem saját egészségét is. A termékek bár színeikben, összetételükben nyilván funkcionalitásuknak megfelelően eltérnek, ám három dologban abszolút megegyeznek. Az egyik a nagyfokú minőség, a másik a kiváló ár/érték arány, végül a harmadik a könnyű kezelhetőség. Utóbbiból pedig az örömteli használat fakad, aminél nincsen jobb érzés.

Az alapozó falfesték tökéletes alapot teremt!

Ha megbízható forrásból, például tőlünk vásárol, akkor maradéktalanul biztos lehet abban, már a munkálatok elkezdése előtt, hogy az alapozás sikerrel fog zárulni, amire aztán jöhetnek a soron következő rétegek.