.
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Beltéri festékek

A megfelelő beltéri festék kiválasztása

A beltéri festék megvásárlása felelősségteljes feladat, amit nem érdemes elkapkodnia. Igazság szerint az érintett helyiség hangulatát a legmarkánsabban a festék határozza meg. Ha olyan térben kíván élni, mely minden tekintetben harmóniát és otthonosságot sugároz, akkor jó, ha szán némi időt és energiát a konkrét termék kiválasztására.

A színárnyalat milyenségén például rengeteg múlik. Az adott helyiség világosabbá vagy éppen sötétebbé varázsolható, igényeivel összhangban. Minden attól függ, hogy milyen színt preferál, s hogy az ön által kiszemelt árnyalattal milyen célt próbál meg elérni. Ha például kifejezetten sötét a nappalija vagy hálószobája, akkor világos árnyalatokkal sokat javíthat az összhatáson. Ezzel ellentétben, ha kifejezetten naposak a helyiségei, akkor bátran válogathat a mélyebb tónusok közül, melyek egyébként világhírűek szépségüket tekintve, de nyilván nem passzolnak mindenhova. Az esetek nagy százalékában kevesen tudják kihasználni és kiaknázni a sötétebb variációkban rejtőző amúgy szabad szemmel is jól érzékelhető esztétikusságot. Vagyis a konkrét körülmények prioritást élveznek. Ha a paletta sokszínűsége zavarba hozza, akkor a legjobb, ha segítséget kér kollégáinktól. Színtanácsadó szolgáltatásunknak hála könnyűvé tehetjük a választás, egyébként határozottan bonyolult perceit, tökéletes végeredményt garantálva.

A beltéri festék fajtája is mérvadó!

Ha a szín kérdését rendbe tette, akkor jöhet a konkretizálás: padló- vagy falfestékre vágyik? Fát, műanyagot vagy fémet szeretne lekenni? Mosható vagy hagyományos alternatívában gondolkodik? A feleletek tudatában gyerekjátékká avanzsál a beruházás.