Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Mikrocementek

NATURALii Mikrocementek

Mi a mikrocement?

A mikrocement egy olyan bevonatot képző anyag, amellyel varratmentesen, illesztési hézagok nélkül tudunk burkolni padló,- és falfelületeket, medencét, valamint bútorokat. Beltéren és kültéren egyaránt használható rugalmas anyag, amely 3 mm vastagságban képes megfelelő keménységű, ellenálló felületet képezni. 

Miben vagyunk mi mások?

A NATURALii mikrocementek vízbázisúak, a lehető legkevesebb illékony szerves vegyületet tartalmazzák, így illeszkedve üzletünk koncepciójához!

Speciális új fejlesztésű anyagunk a TADELAKT MIKROCEMENT, amely Spanyolországban készül. Egyedülálló mészalapú mikrocement, vízbázisú gyantával és ásványi pigmentekkel keverve.

A TADELAKT MIKROCEMENT segítségével visszatérünk a gyökerekhez, hogy a hagyományok felhasználásával a jövőbe tekintsünk. A marokkói tadelakt több mint két évezreddel ezelőtti technológiáját felhasználva egy keményebb, fenntarthatóbb és jobban megmunkálható bevonatot kínálunk. 
Kétkomponensű mész alapú mikrocement, amely kitűnik alacsonyabb zsugorodási képességével és nagyobb vegyi és mechanikai ellenálló képességével. Néhány mm vastagságú, extrém keménységű fuga nélküli bevonat padlókra és falakra.
A Tadelakt Mikrocement a marokkói tadelakt kézzel készített megjelenésével megegyező felületet képez.
Páratlan szépségű mikrocement, amely a tradicionális marokkói tadelaktra, de a betonra is emlékeztet, széleskörű dekoratív felületeinek köszönhetően.
Természetes megjelenésű, simítóval felhordható és újrasimítható. 
Luxus, minőség és kimutatható ellenállóképesség 1 és 3 mm között.

Selymesen sima, kőkemény tadelakt bevonat
A Tadelakt Mikrocement kiváló tulajdonságainak köszönhetően rendkívül figyelemre méltó dekoratív bevonat. A sokféle hatás és textúra valamint a környezetbarát összetétel csak néhány a kiemelkedő tulajdonságai közül. 

•    Finom és selymesen sima Tadelakt Mikrocement, majdnem olyan kemény, mint egy szikla.
•    Varrat nélküli folyamatos bevonaton képez.
•    Lehetővé teszi a terek gyors felújítását, illesztések és vizuális törések nélkül, optikailag nagyobb teret és fényerőt biztosítva. 
•    Ez egyben a legkevésbé zsugorodó mikrocement is, így nem reped.
•    Különböző felületekre és anyagokra alkalmazható.
     Padlón és falon, bel- és kültéren. 
     Számos aljzattípuson: beton, cement, kerámia, vakolat, gipszkarton, stb.
•    Kiváló megmunkálhatóság.
•    Sokféle szín, effektus és felület


A Tadelakt Mikrocement összehasonlíthatatlan más bevonatok bedolgozhatóságával. 

Egy keményebb és jobban megmunkálható mikrocement, amely képes utánozni a tadelakt természetes szépségét, és eljuttat minket Marrakech szívébe; ugyanakkor betonhatású, ipari megjelenésű is lehet, amely komplett dekorációs megoldást nyújt. 
A sokoldalúság maximális, mivel egy mikrocementről van szó, amelyet újra lehet simítani, így új, eddig fel nem fedezett felületeket kaphatunk.

Ez a kis vastagságú mész alapú mikrocement egy új típusú felújítási eszköz, amely bármilyen térben elfér, karaktert, eleganciát és időtlenséget kölcsönöz. 
Tökéletes kiegészítője járható és nem járható felületeknek, bel- és kültéren egyaránt.


 

Segédanyagokról, felhordási módokról, színpalettáról és árakról érdeklődjön üzletünk elérhetőségein!

 

Rendezés:
Az oldal tetejére