.
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ananbó posztertapéták

Ananbó panorámaképek

2008-ban Anne Boghossian, aki rajong az utazásért, megrajzolta a kollekció első sorozatát, amely tíz évvel később a világ egyik leginspirálóbb válogatásává vált. Abban az évben megtervezte a „Tana”, „Lombok” és „Le jardin aux oiseaux” díszleteket, amelyek gyorsan klasszikussá váltak, és a mai napig számos design magazin fényképezi. Az Ananbô képeinek sikerét az eredeti, mindig kézzel festett, időtlen és meglepő rajzai minőségének valamint a Bordeaux-ban nyomtatott matt papírjai vizuális megjelenésének köszönheti.

A tapéta felrakása egyszerű, a megjelenése elegáns és dekoratív. Ma az Ananbô Spirit apartmanokat, szállodákat és házakat díszit a világ több mint ötven országában. Az inspirációs forrás Délkelet-Ázsia felfedezése volt. A növényzet, a fényűzés és egyúttal a belőle fakadó nyugalom. Ez tükröződik az Ananbô által létrehozott tájakon, melyek többnyire elképzelt utazások vagy képzeletbeli kertek.

A márka 2011-es születése óta James nem csak a tulajdonos, hanem  emellett kreatív igazgató is. Kreatív munkája magában a szövetben kezdődik és fejeződik be, amelynek testét és lelkét szenteli, mindig a hitelességre törekedve, tudatában annak, hogy a szövetek képesek átadni az érzéseket azokon a helyeken, ahol „laknak”.

A festett dekorációt digitalizálják. Ezután megkezdődik a retusálás hosszú és aprólékos munkája: a dekor stílusának kiegyensúlyozása, elemek hozzáadása, árnyalatok keresése... A panorámaképek nyomtatása Bordeaux-ban történik egy kis műhelyben, ahol mindent úgy valósítanak meg, hogy az eredmény tökéletes legyen. A nyomtatási közeg, a matt papír eleganciát és kifinomultságot kölcsönöz a kollekciónak. A használt festékek Latex festékek, oldószermentesek, megfelelnek a REACH európai szabványainak. Az Ananbó egy kis családi manufaktúra, és az egész család részt vesz a vállalkozás tevékenységében. Ma körülbelül 50 modelljük van színváltozatok nélkül, és egy új kollekció a „Sibô”. Ez egy kivételes termék, megrendelésre nyomtatva azoknak az ügyfeleknek, akik szeretik a szép dolgokat…