Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Microcement kivitelezés

Segítünk a Tadelakt Mikrocement kivitelezésében is!

Kérjen árajánlatot a komplett munkára anyaggal együtt! A NATURALii Concept Store elkészíti Önnek a Tadelakt Mikrocement anyagra az árajánlatot és egyúttal továbbítja a javasolt kivitelező munkadíj ajánlatát is. Így komplett kivitelezési összeg segíti Önt a döntésben.

Miben más a Tadelakt Mikrocement?

Egyedülálló mészalapú mikrocement, vízbázisú gyantával és ásványi pigmentekkel keverve, amellyel varratmentesen, illesztési hézagok nélkül tudunk burkolni padló,- és falfelületeket, valamint bútorokat, mosdót, kádat. Beltéren és kültéren egyaránt használható rugalmas anyag, amely 3 mm vastagságban képes megfelelő keménységű, ellenálló felületet képezni.

Egy keményebb és jobban megmunkálható mikrocement, amely képes utánozni a tadelakt természetes szépségét, és eljuttat minket Marrakech szívébe; ugyanakkor betonhatású, ipari megjelenésű is lehet, amely komplett dekorációs megoldást nyújt. 
A sokoldalúsága maximális, mivel egy mikrocementről van szó, amelyet újra lehet simítani, így új, eddig fel nem fedezett felületeket kaphatunk.

Egyben egy új típusú felújítási eszköz, amely bármilyen térben elfér, karaktert, eleganciát és időtlenséget kölcsönöz. Tökéletes kiegészítője járható és nem járható felületeknek, bel- és kültéren egyaránt.

Kiemelkedő tulajdonságai:

•    Finom és selymesen sima Tadelakt Mikrocement, majdnem olyan kemény, mint egy szikla.
•    Varrat nélküli folyamatos bevonaton képez.
•    Lehetővé teszi a terek gyors felújítását, illesztések és vizuális törések nélkül, optikailag nagyobb teret és fényerőt biztosítva. 
•    Ez egyben a legkevésbé zsugorodó mikrocement is, így nem reped.
•    Különböző felületekre és anyagokra alkalmazható. Padlón és falon, bel- és kültéren. Számos aljzattípuson: beton, cement, kerámia, vakolat, gipszkarton, stb.
•    Kiváló megmunkálhatóság.
•    Sokféle szín, effektus és felület.

Kivitelezési lehetőségekről, segédanyagokról, felhordási módokról, színpalettáról és árakról érdeklődjön üzletünk elérhetőségein!

Az oldal tetejére