.
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A sárga árnyalatok mindennapjai részévé tehetik a napfényt!

A sárga árnyalatok szó szerint fényt csempészhetnek az otthonába. Ha északi fekvésű a lakása, ha úgy érzi nincsen elegendő természetes világosság életterében, ha sötétnek, árnyékosnak ítéli környezetét, akkor több mindent is tehet annak érdekében, hogy jobbá varázsolja közérzetét. 

 

Ugyanis ezek a külső hatások nagymértékben befolyásolhatják hangulatát, kedvét. Nem mindegy, hogy milyen közegben kell élnie.

Szerencsére a festékek rengeteget segíthetnek azon, hogy atmoszférájába beköltözhessen a nap és a világosság. Természetesen lakberendezési megoldásokkal is hozzájárulhat a sikerhez, viszont a falat beborító színek megválasztásával is csodákat művelhet.

Ha eddig a sötétebb árnyalatok hódítottak konyhájában, nappalijában vagy hálószobájában, akkor elérkezett az idő, hogy közelebbről is megismerje a másik pórust. A sárga variációi olyan sokszínűek - szó szerint és képletesen is - hogy garantáltan felfedezheti azokat az árnyalatokat, melyek összhangban vannak szíve vágyával. Kiválóan kombinálhatja az egyes variánsokat, tehát unalomtól sem kell tartania. Korántsem csak a citrom és narancssárga az a két verzió, ami szóba jöhet. Sőt. Ha végig nézi a palettánkat, akkor láthatja, hogy megannyi lehetőség közül válogathat, melyek egységesen színt, fényt és ezzel együtt életet vihetnek, nemcsak a falaira, hanem konkrétan az életébe.

A sárga árnyalatok elűznek minden árnyalakot!

Ha eddig az árnyékok uralták otthonát, akkor a sárga fenséges, naphoz hasonló világossága áttörheti a teret és elűzheti, még a sarkokból is a láthatóan feszülő, húzódó sötétséget. A változás aurája pedig garantáltan nemcsak szemmel látható módon helyezi más megvilágításba életét.

Fontos információ! Szállítási határidő. #sárga árnyalatok #sárga festék árnyalatok