Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Argile

ARGILE - egy márka, mely a természet színeit hozza otthonunkba.

A Jean Frédéric Nothomb által alapított cég filozófiája, hogy olyan első osztályú színeket kínáljon, amelyek inspirálják az építészeket, lakberendezőket, dekoratőröket, és mindenkit, aki a dekoráció területén dolgozik és munkájának esszenciális részévé vált a francia életművészet. Ezt a karaktert tükrözi a Pierre Bonnefille színspecialista által tervezett két kollekció.

Az Argile Terre a föld színeit, az Argile Végétal a növényvilág ihlette árnyalatok skáláját kínálja. Együtt egy rendkívül finom palettát alkotnak. A 184 színből álló kollekció bármelyike kombinálható egymással, ami segít egy időtlen harmóniát létrehozni.

A színeik olyan természetesek, mint maga a természet körülöttünk. A homok és a sziklák, vagy a páfrányok, a fakéreg és a zuzmó árnyalatai.

Az Argile festékek minősége egy szigorú gyártási folyamat eredménye. A festékek előállításához a legfinomabb pigmenteket és természetes gyantákat használnak. Minden színt manuálisan állítanak össze és az egész folyamat szigorúan ellenőrzött.

A festékeik különleges színmélységgel és finom textúrával rendelkeznek. Ennek az eredménynek az elérése céljából minden szín erős koncentrációban tartalmaz ásványi eredetű pigmenteket, amelyek kivételesen finom végeredményt adnak.

A pigmentek és gyanták közötti alkímia garantálja a festékek különlegességét, amely kiállja az idő próbáját. Ugyancsak a gyanta minősége adja az Argile festékek kiváló ellenállását, mélységét és fedését.

A márka a színeihez a földből merít ihletet, továbbá az égből, és a ködből. A természet mélységéből és magasságából, tájaiból és átalakulásaiból. A 184 árnyalatból álló paletta ezért végtelen lehetőségeket kínál.

Az Argile színek finomak, gazdagok és hűek ígéreteikhez!

Az Argile színeit a következő festéktípusokban használhatjuk:

Matt, mosható matt, enyhén selyemfényű és selyemfényű mosható beltéri fal,- és fafestékek 750 ml, 2,5 liter, 5 liter és 10 liter kiszerelésben

ECO sorozat: matt, mosható matt, enyhén selyemfényű és selyemfényű beltéri fal,- és fafestékek 750 ml, 2,5 liter, 5 liter és 10 liter kiszerelésben.

Kültérre: matt fal,- és fafesték, selyemfényű fafesték

Felület előkészítéshez: beltéri fal alapozó, univerzális, ú.n. híd-alapozó mindenféle felületre.

A terméktípusokat ide kattintva megtekintheti. Letölthető árlista itt elérhető.

Színkártyákért, festett mintákért látogassa meg üzletünket!

A tervezési folyamatot elősegítendő az ARGILE elegáns díszdobozva zárva kínálja a festékszín-mintalapokat.

A színek helyszíni kipróbálásához öntapadós A/4-es mintalapok, valamint 125 ml-es kiszerelésű teszterek is kaphatók.

Rendezés:
Az oldal tetejére