Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog

Olvassa el cikkeinket, amiket utazásainkról vagy termékeinkről írunk, hogy minél közelebb hozzuk Önhöz azt a világot, ami a miénk! Három témában ajánljuk Önnek cikkeinket: Naturalii Concept Store, Megjelenéseink és a Moroccan Home & Lifestyle.


Újdonság, megérkezett a Farrow & Ball festékkeverő gép

Újdonság, megérkezett a Farrow & Ball festékkeverő gép

2023. 01. 20. 08:02:32

A több évig tartó fejlesztés és tesztelési időszak után megérkezett hozzánk a Farrow & Ball legmodernebb keverőgépe!

A keverőgép érkezésével egy teljesen új fejezet kezdődik a vásárlóink számára, hiszen ez a legmagasabb szintű kiszolgálást teszi lehetővé. A Farrow & Ball festékek különleges, gazdagon pigmentált színei és környezetbarát formulái minden kivitelben azonnal elérhetők a NATURALii-ban. *

A híres marokkói szőnyegek - Beni Ouarain

A híres marokkói szőnyegek - Beni Ouarain

2022. 12. 01. 20:37:08
A marokkói Beni Ourain törzs 17 különböző kisebb berber törzsből áll, amelyek az Atlasz-hegységben élnek. Néhányan az alföldre költöztek és ott gazdálkodnak, de sokan még mindig a juhokat tenyésztik a magasabb hegyvidékeken. A juh kiváló minőségű gyapjúval rendelkezik, amelyből a gyapjúfonal készül és amiből a Beni Ourain törzsek csodaszép szőnyegeket készítettek és szőnek a mai napig is.
Boucherouite szőnyegek és fenntarthatóság

Boucherouite szőnyegek és fenntarthatóság

2022. 12. 01. 20:29:05

Amikor először kezdtünk a szőnyegek felé kacsintgatni az egyik beszerező utunkon és megláttam egy „össze-vissza színes” rongyszőnyeget, kicsit fintorogva fordultam el tőle, mondván ismerős ez nekem a múltból és nem látok ebben semmi szépet. Aztán elkezdtük komolyabban szemügyre venni a szőnyegeket, személyes, egyedi rendeléseket kiszolgálni, vagyis konkrét elképzelések és vevői igények alapján kerestünk különböző – de leginkább Beni Ouarain típusú – szőnyegeket.  Ahogyan egyre jobban megismertem a marokkói szőnyegeket, egyre nyitottabb szemmel kezdtem nézni azokat és észrevettem magamon, hogy minél többet látok, annál többet meg szeretnék ismerni!

A marokkói nők szépségének titka – Rhassoul

A marokkói nők szépségének titka – Rhassoul

2022. 12. 01. 20:23:19

Szép, rugalmas és egészséges arcbőrt mindenki szeretne. Így voltak ezzel több száz évvel ezelőtt a marokkói nők is, amikor felfedezték a “rhassoul” vagy más néven “ghassoul” agyagot. Vízből és rhassoulból arcpakolást készítettek, melynek jótékony hatása olyan kiemelkedőnek bizonyult, hogy még a durva sivatagi időjárás sem tudott kifogni a rhassoul agyag tápláló és gyógyító erején.

Házi bőrdiagnosztika

Házi bőrdiagnosztika

2022. 12. 01. 20:12:59

Hogyan tudod megállapítani, hogy bőröd melyik típusba tartozik? A megfelelő bőrtípus-besorolás az alapja a megfelelő termék kiválasztásának. Ha úgy érzed, hogy meglehetősen száraz, érzékeny, zsíros vagy vegyes, de kétségeid vannak, nem habozz, tégy egy tesztet a segítségünkkel, amely lehetővé teszi, hogy megerősítsd feltételezésed, vagy felismerd, hogy a bőröd nem olyan, mint hitted!

Les Sens de Marrakech kozmetikai márka

Les Sens de Marrakech kozmetikai márka

2022. 12. 01. 19:57:44

A Les Sens de Marrakech kozmetikai márka 2003-ban született, egy francia-marokkói házaspár közös “gyermeke”. Azzal a vággyal alkották meg, hogy átadják a marokkói szépség eredetét, természetes, hatékony és biztonságos összetevőket kínálva, miközben továbbra is hűek maradjanak a marokkói kézművesség hagyományaihoz.

Workshop videók

Workshop videók

2022. 11. 25. 17:24:28
Workshopjainkról frissen készült videóinkat nagy örömmel mutatjuk be itt is. Következő alkalmaink egyikén szívesen látjuk Önt is! Bemutatjuk, hogyan lehet a Farrow&Ball vízbázisú, sűrű festékét szórópisztollyal festeni.
A fal előkészítése a Modern Emulsion, és Estate Emulsion festékek használata előtt

A fal előkészítése a Modern Emulsion, és Estate Emulsion festékek használata előtt

2019. 01. 17. 12:18:34

A Farrow &Ball vízbázisú falfestékek elérhetőek mosható, illetve matt, törölhető változatban. Mindkét festéktípus választható 132 gazdagon pigmentált színben. A tökéletes színhatás, és tartósság eléréséhez a Farrow & Ball pigmentált alapozó használata ajánlott.

Alapozók használatának előnyei

Alapozók használatának előnyei

2019. 01. 17. 12:12:09
Alapozóink (Primer & Undercoat) simábbá teszik a felületet, és biztosítják a gazdagon pigmentált festékeink tartósságát, és tökéletes tapadását is. A négy gondosan kiválasztott alapozó árnyalat megfelelően kombinálva színeinkkel, rendkívüli gazdagságot és mélységet hoz létre.
Az oldal tetejére