Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog

Olvassa el cikkeinket, amiket utazásainkról vagy termékeinkről írunk, hogy minél közelebb hozzuk Önhöz azt a világot, ami a miénk! Három témában ajánljuk Önnek cikkeinket: Naturalii Concept Store, Megjelenéseink és a Moroccan Home & Lifestyle.


Ismerje meg a Farrow & Ball mosható falfestékét a Modern Emulsion-t.

Ismerje meg a Farrow & Ball mosható falfestékét a Modern Emulsion-t.

2023. 04. 12. 15:20:44

Felújítás vagy kisebb átalakítás előtt áll? Ha egy igazán sokoldalú festék típust keres, ez a megfelelő választás.

Mosható, törölhető, kopásálló festék falakra és mennyezetre, amely kifinomult matt megjelenéssel párosul.

Ez a praktikus festék olyan előnyöket kínál, amelyek alkalmassá teszik az otthona leginkább igénybe vett helyiségeibe is.

De, hogy ne csak a mi tapasztalatainkról írjunk, nemrég az Egyesült Királyság fogyasztóvédelmi szervezete (Which?) is a legjobbnak választotta „mosható falfesték” kategóriában.

A szervezet független szakértői szerint: "a Farrow and Ball mosható falfestéke bizonyult a legmoshatóbbnak és legellenállóbbnak a tesztjeink során. Könnyedén győzött, többszöri mosás után sem mállott, vagy fakult ki".

Na, ezt nevezzük mi dicsérő értékelésnek!

De mit jelent ez az Ön falai számára? Olvasson tovább, hogy megtudja, miért a legideálisabb választás a Modern Emulsion-t konyhába, fürdőszobába, gyerekszobába és más terekbe.

5 tanács, hogyan használjuk a színeket kültéren

5 tanács, hogyan használjuk a színeket kültéren

2023. 04. 12. 15:08:08

A tavaszi napsugarak megjelenésével egyre több időt töltünk a szabadban, ezért éppen itt az ideje, hogy feldobjuk kicsit a teraszt vagy a kertünket.

A Farrow & Ball palettán szereplő csodálatos árnyalatok többféle kültéri festék típusban elérhetők, attól függően, hogy milyen felületet festenénk.
Akár fát, fémet, kültéri falakat vagy egyéb tárgyakat szeretnénk átalakítani, a Farrow & Ball rendkívül ellenálló kültéri festékei segítségünkre lesznek.

Olvasd el tippjeinket, hogyan lehet egy kis színnel életet lehelni a kültéri terekbe!

Új színek a Farrow & Ball palettán

Új színek a Farrow & Ball palettán

2023. 04. 12. 14:22:18

Szeptember 29-én debütál 11 vadonatúj szín a Farrow & Ball 132 színből álló palettáján.

Az új színeket az öröm, a kényelem és a felfrissülés ihlette.

Régóta várt pillanat ez hiszen lassan 4 év telt el a legutóbbi színek megjelenése óta, ha nem számítjuk a kiegészítő kollekciókat.

Újdonság, megérkezett a Farrow & Ball festékkeverő gép

Újdonság, megérkezett a Farrow & Ball festékkeverő gép

2023. 01. 20. 08:02:32

A több évig tartó fejlesztés és tesztelési időszak után megérkezett hozzánk a Farrow & Ball legmodernebb keverőgépe!

A keverőgép érkezésével egy teljesen új fejezet kezdődik a vásárlóink számára, hiszen ez a legmagasabb szintű kiszolgálást teszi lehetővé. A Farrow & Ball festékek különleges, gazdagon pigmentált színei és környezetbarát formulái minden kivitelben azonnal elérhetők a NATURALii-ban. *

A híres marokkói szőnyegek - Beni Ouarain

A híres marokkói szőnyegek - Beni Ouarain

2022. 12. 01. 20:37:08
A marokkói Beni Ourain törzs 17 különböző kisebb berber törzsből áll, amelyek az Atlasz-hegységben élnek. Néhányan az alföldre költöztek és ott gazdálkodnak, de sokan még mindig a juhokat tenyésztik a magasabb hegyvidékeken. A juh kiváló minőségű gyapjúval rendelkezik, amelyből a gyapjúfonal készül és amiből a Beni Ourain törzsek csodaszép szőnyegeket készítettek és szőnek a mai napig is.
Boucherouite szőnyegek és fenntarthatóság

Boucherouite szőnyegek és fenntarthatóság

2022. 12. 01. 20:29:05

Amikor először kezdtünk a szőnyegek felé kacsintgatni az egyik beszerező utunkon és megláttam egy „össze-vissza színes” rongyszőnyeget, kicsit fintorogva fordultam el tőle, mondván ismerős ez nekem a múltból és nem látok ebben semmi szépet. Aztán elkezdtük komolyabban szemügyre venni a szőnyegeket, személyes, egyedi rendeléseket kiszolgálni, vagyis konkrét elképzelések és vevői igények alapján kerestünk különböző – de leginkább Beni Ouarain típusú – szőnyegeket.  Ahogyan egyre jobban megismertem a marokkói szőnyegeket, egyre nyitottabb szemmel kezdtem nézni azokat és észrevettem magamon, hogy minél többet látok, annál többet meg szeretnék ismerni!

A marokkói nők szépségének titka – Rhassoul

A marokkói nők szépségének titka – Rhassoul

2022. 12. 01. 20:23:19

Szép, rugalmas és egészséges arcbőrt mindenki szeretne. Így voltak ezzel több száz évvel ezelőtt a marokkói nők is, amikor felfedezték a “rhassoul” vagy más néven “ghassoul” agyagot. Vízből és rhassoulból arcpakolást készítettek, melynek jótékony hatása olyan kiemelkedőnek bizonyult, hogy még a durva sivatagi időjárás sem tudott kifogni a rhassoul agyag tápláló és gyógyító erején.

Házi bőrdiagnosztika

Házi bőrdiagnosztika

2022. 12. 01. 20:12:59

Hogyan tudod megállapítani, hogy bőröd melyik típusba tartozik? A megfelelő bőrtípus-besorolás az alapja a megfelelő termék kiválasztásának. Ha úgy érzed, hogy meglehetősen száraz, érzékeny, zsíros vagy vegyes, de kétségeid vannak, nem habozz, tégy egy tesztet a segítségünkkel, amely lehetővé teszi, hogy megerősítsd feltételezésed, vagy felismerd, hogy a bőröd nem olyan, mint hitted!

Les Sens de Marrakech kozmetikai márka

Les Sens de Marrakech kozmetikai márka

2022. 12. 01. 19:57:44

A Les Sens de Marrakech kozmetikai márka 2003-ban született, egy francia-marokkói házaspár közös “gyermeke”. Azzal a vággyal alkották meg, hogy átadják a marokkói szépség eredetét, természetes, hatékony és biztonságos összetevőket kínálva, miközben továbbra is hűek maradjanak a marokkói kézművesség hagyományaihoz.

Az oldal tetejére