Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

A vörös árnyalatok titokzatos világa

A vörös árnyalatok egészen különleges kisugárzással rendelkeznek. A legtöbben első hallásra, amíg nem látják a konkrét palettát, úgy vélik ezek azok a variációk, melyek csak kivételes közegekben juthatnak érvényre.

Pedig valójában bármelyik háztartásban megtalálhatják a helyüket. Hiszen nem pusztán sötét árnyalatokról van szó, sőt. Ha közelebbről is megvizsgálja az eshetőségeket, akkor felfedezheti, hogy eddig talán még sosem látott színpompás verziók is ecsetvégre foghatóak.

Minden attól függ, hogy otthona jelen pillanatban milyen hangulatot áraszt, és hogy ön ezt a kézzel fogható, szemmel látható atmoszférát meg kívánja-e változtatni. Ha igen, akkor akár minden eddigi konvenciót felrúghat, és valami egészen eltérőt alkothat, az eddigiektől. Finom simításokat is végezhet, mivel olykor a kisebb módosítások nagyobb átalakulást eredményeznek.

Milyen fekvésű a szoba, melyet szeretne átfesteni? Mennyire van megelégedve a fényviszonyokkal: szeretné-e világosabbá, adott esetben sötétebbé tenni a teret? Egy jól kiválasztott falfestékkel egyik sem lehetetlen. Az sem mellékes, hogy az adott helyiségben milyen stílus uralkodik a berendezési tárgyak és lakástextíliák viszonylatában. Ahhoz ugyanis, hogy harmóniát teremtsen elengedhetetlen az összhang, az egyes motívumok között.

A vörös árnyalatok a szívéhez szólnak!

A vörös eleven, élő, pezsgő tűzszín, mely sokszínűségével pillanatok alatt belakhatja otthonát, átmaszkírozva azokat a részleteket, melyekkel nem volt maradéktalanul elégedett. A lélegzetelállító végeredmény garantált. Így szinte bármelyik szobáját új köntösbe öltöztetheti a falfestés és persze az árnyalatok jótékony, pozitív hatásainak köszönhetően.

Az oldal tetejére