Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

A zöld árnyalatok nyugalmat sugároznak!

A zöld árnyalatok láttán mi az első, ami eszébe jut? A természet varázslatos bája, ami semmivel össze nem hasonlítható, és ami rendületlenül hívja, szólítja magához?

Az erdők, melyek fái évezredes tudásról suttognak az őszi szélben? A mezők, rétek, melyek a magasra növő fű mellett virágok pompás halmainak adnak helyet? Vagy éppen a kiskertek, ahol a szépen levágott gyepszőnyeg úgy terül el, mint a legcsodálatosabb szőtt kelme? Mindegy, hogy melyik szívmelengető képsor áll a legközelebb önhöz, a természet zöldje üdeséget, frissességet, egészséget közvetít.

A színek fontos szerepet töltenek be az életünkben. Annak idején az iskolákban nem véletlenül vették át a helyet a feketére mázolt tábláktól a zöldek. Nagyjából bármilyen, sötét árnyalat megfelelt volna, de már akkor is úgy gondolták a tudományok emberei (is), hogy a zöld szín jótékonyan hat az idegrendszerre, nyugtat, csillapít, ami egy gyermekekkel túlzsúfolt osztályteremben nem nagy hátrány.

Később a nyugtató jellemvonás miatt egyre több kórházban kerültek elő a zöldbe mártott ecsetek. Ha végig nézi a palettánk színeit, akkor láthatja, hogy milyen sokszínűség várja. Ha eddig úgy vélte, ismeri a zöld minden egyes arcát, akkor valószínűleg mutathatunk önnek újdonságot, eddig még nem látott variációt.

A zöld árnyalatok vitalitást festenek otthonába!

A színek ereje tehát elvitathatatlanul nagy, és ezt ma már a tudományos szektorban dolgozók is elismerik. Persze pusztán azért is választhatja a zöld különböző arcait, mert kedveli ezt a színt, közel áll önhöz és ami nem mellékes, kiválóan illeszkedik otthonának hangulatához, atmoszférájához. Bármi is motiválja a döntésében, nálunk jó helyen jár.

Az oldal tetejére