.
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Festék színskála - a színes segítség!

A festék színskála igazi támasz. Nagyon nehéz ugyanis eldönteni, hogy pontosan milyen árnyalat is passzol maradéktalanul az elképzeléseihez. 

Arról nem is beszélve, hogy természetes fénynél minden élénkebb, élőbb hatást kelt, s éppen ezért lényeges a személyes benyomás. Ám önmagában a színek szélesre tárt perspektívája nem elég a sikerhez, hiszen a tökéletes végeredményhez, az otthonában megszülető harmóniához elengedhetetlen, hogy az egyedi paramétereket precízen felmérje. Hogy mikre gondolunk?

Például nem mindegy, hogy egy napsütötte szobáról van-e szó, ahol minden ragyog, csillog, sőt ahol már tompítani kell a beszűrődő fényt. Ebben az esetben nyilvánvaló evidencia, hogy a sötétebb árnyalatok azok, melyek teret és falakat hódíthatnak. Viszont északi tájolású helyiségnél minden aprócska fényszikra aranyat ér, vagyis kifejezetten világos alternatívákkal teheti még tágasabbá, s világosabbá élet terét.

A sárga árnyalatai határozottan naposabbá varázsolhatják a hétköznapjait. Természetesen a skála nemcsak sárgából áll. A neutrális színek mellett a kék, a zöld, a vörös különböző árnyalatai is a rendelkezésére állnak és arra várnak, hogy kiválassza őket. A bútorok milyensége sem lényegtelen információ, s még a padló kialakítása, árnyalata is releváns, mivel ezek összeadódva, együttesen adják ki azt a képet, amit ön az otthonának nevez.

A festék színskála minden álmát valóra váltja!

A kínálatunkban kizárólag minőségi festékekkel találkozhat, tehát a megbízhatóság kérdésén egy pillanatig sem kell elgondolkodnia. Ám a konkrét árnyalat kiválasztása valóban egyéni feladat, melyet a legjobb, ha ízlésére és persze szíve hangjára támaszkodva hoz meg.

Fontos információ! Szállítási határidő. #festék színek #festék színskála