Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Kelly Wearstler x Farrow & Ball

Kelly Wearstler
Kelly Wearstler

Végre nálunk is elérhető a Kelly Wearstler által megálmodott "The California Collection"! Ismerd meg a "The California Collection" különleges árnyalatait!

A nyolc, napfénytől átitatott színből álló palettát a Farrow & Ball manufaktúra a nemzetközileg elismert tervezővel, Kelly Wearstlerrel közösen alkotta meg. Ezek a színek elrepítenek Kalifornia ködös partjaira, pálmákkal szegélyezett utcáira. A teljes kollekció garantálja a Farrow & Ball-tól megszokott minőséget, mindegyik festék kiváló, természetes összetevőkből készült és 100%-ban vízbázisú.

A Kaliforniában született Kelly páratlan színvilágot hozott létre ezzel a kollekcióval. Ez a sokoldalú paletta mostantól kül- és beltéri használatra is elérhető, így kívül és belül könnyedén alakíthatjuk át otthonunkat. Adjunk egy kis kaliforniai napsütést a kerítésünknek, a bútorainknak vagy bejárati ajtónknak!
Kelly Wearstler

Ki az a Kelly Wearstler?

Kelly Wearstler amerikai tervező, a Kelly Wearstler Studio alapítója és vezetője, aki projektjeiben több mint két évtizede használja a Farrow & Ball gazdagon pigmentált festékeit.

Tervezői munkája rendkívül egyedi, kiválóan kombinálja a színeket és formákat. Munkái különleges élményt nyújtanak, ami hat az érzékeinkre. Szereti feszegetni a határokat, miközben tiszteletben tartja a hely történelmét és építészetét.
Kelly Wearstler
Az együttműködés mögött

Ez az első olyan Farrow & Ball kollekció, amelyet egy tervezővel együttműködve hoztak létre. A "The California Collection" a Farrow & Ball manufaktúra dorseti otthona és Kelly Wearstler szeretett Kaliforniájának találkozását jelképezi.

Inspirálódj!

Szeretnéd látni, hogyan kelthetnek életre egy szobát a "The California Collection" színei? Nézd meg ezeket a lenyűgöző tereket, amelyeket Kelly a napsütötte Los Angelesben rendezett be. A "The California Collection" palettája önmagában vagy a szélesebb körben, jellegzetes árnyalatokkal együtt használva könnyed kombinációkat kínál, amelyekkel stílusos, dinamikus megjelenést teremthetsz otthonodban.
The California Collection
The California Collection
The California Collection
The California Collection
The California Collection
Az oldal tetejére