Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Les Sens de Marrakech kozmetikai márka

A Les Sens de Marrakech kozmetikai márka 2003-ban született, egy francia-marokkói házaspár közös “gyermeke”. Azzal a vággyal alkották meg, hogy átadják a marokkói szépség eredetét, természetes, hatékony és biztonságos összetevőket kínálva, miközben továbbra is hűek maradjanak a marokkói kézművesség hagyományaihoz.
Szilárd meggyőződéssel erősítik az alappilléreket; hogy a hitelesség mindenki számára érték! Az első sorozat a “Narancsvirággal” indult, mely Marrakech jelképe is.
Majd az ámbra, jázmin, pacsuli, rózsa, …. jöttek a marokkói mély és érzéki illatok, hogy gazdagítsák a márka világát. 2005-től megnyíltak az európai értékesítési pontok, majd üzlet nyílt Dubai-ban, Dakarban, Miamiban és még sok helyen világszerte. Közben folyamatosan bővült a termékválaszték is, de minden új termék megalkotásánál fontos, hogy az összetevők csaknem 100%-a kizárólag természetes forrásból származzon! Ezek a natúr kozmetikumok biztosítják Önnek, hogy alkalmazásuk során a lehető legközelebb maradjon a természetességhez és ne terhelje bőrét, szervezetét semmiféle káros anyaggal. A hagyományos hammam-szertartás ősi tisztálkodási szerei mellett érzéki olajok, balzsamok, krémek, férfiaknak szánt termékek, kozmetikai krémek is a termékpaletta részei. Minden krém alapja a marokkóban őshonos, vagy ott termesztett növényi hatóanyagok. Ilyen például az argánolaj, kaktuszfügemag-olaj, datolya, gyömbér. Illatanyagaik is hagyományosan marokkóiak: narancsvirág, mandulavirág, füge, rózsavíz, keleti fűszerek, gyógynövények. Mindezek mellett különleges, a marokkói kézműves hagyományokat alkalmazó csomagolás is kiemeli ezt a márkát a tömegcikkek árudömpingjéből!
Az oldal tetejére