Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Neutrális (semleges) színcsoportok

A Farrow&Ball tudatosan felépített színskálájának fontos összetevői a semleges színek. Ezek fontos kiegészítői az erősebb tónusoknak. Általuk kiemelhetünk vagy összeolvaszthatunk színárnyalatokat. 


Bemutatjuk a hat semleges színcsoportunkat, melyek egyikének kiválasztása csodálatos módja annak, hogy időtlen és kohéziós rendszert érjünk el otthonunkban. Mindegyik csoport négy színt tartalmaz, amelyek magától értetődő természetességgel működnek egymás mellett az egyszerű megjelenéshez, vagy a bonyolultabb árnyalatok és minták alapjaként.

1. Kezdje azzal, hogy eldönti, melyik csoportot kedveli legjobban . A kedvenc árnyalatok kiválasztásával létrehozhat egy kellemes hátteret, amely természetesen tükrözi személyiségét.
2. Vizsgálja meg a fényt a szobájában. Hasznos lenne-e meleg alaptónus vagy szeretne inkább egy hűvösebb fényt?
3. Végül, fontolja meg  otthona stílusát. Ha több, múltból örökölt tárgya van és hagyományos, klasszikus a berendezés, válassza a lágyabb, sárga,-és vörös alapú semlegeseket. Amennyiben modern környezetben érzi jól magát, próbálja ki a kortárs, könnyű és építészeti semlegesek finom szürke árnyalatait!

Ne feledkezzen meg a térben elhelyezett fabútorokról, a mennyezet,- a padló,- és az ajtók színeiről. Egy szoba átalakítása a falakkal kezdődhet, de egy gondosan kiegyensúlyozott rendszer szerint a szoba egészére gondoljon!

    

    

 

Tartalomhoz tartozó címkék: festés
Az oldal tetejére