Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Új színek a Farrow & Ball palettán

Ez a 11 rendkívül gazdag színárnyalat - az élénk lángvöröstől a legfinomabb rózsaszínig - segít kialakítani otthonunk hangulatát, és tükrözni a személyiségünket.

Megújul a színkártya

A 132 színből álló Farrow & Ball festett színkártya szisztematikusan és logikusan felépített színskála.⁠ Az elrendezése nem csak arra szolgál, hogy a legszebb színharmóniák jöhessenek létre, hanem segíti a⁠ tervezőket, hogy könnyen átlássák a kiválasztott színekhez milyen kiegészítő árnyalatokat használjanak.

A 11 új szín megjelenésével egy időben a színkártya teljes elrendezése is megváltozik.
Tehát nem csak új színeket kapunk, hanem egy teljesen újragondolt színkártya is segít majd minket a tökéletes színharmónia megteremtésében.

Nézd meg az új színeket elsőként.
Rendelj ingyenes színkártyát!

https://www.naturaliiconcept.hu/farrow-and-ball-festekek/szinkartya-rendeles-01

Archív színek

Mivel a Farrow & Ball alapkollekció színeinek száma állandó, az új színek megjelenésével 11 árnyalat átkerül az archív palettára. Az archív színek nem tűnnek el! Mennyiségi megkötés nélkül elérhetők továbbra is minden festék típusban.
Ez a gyűjtemény néhány valódi kincset rejteget, a gazdag koráloktól kezdve a terrakottán át egészen az élénkzöldekig és a népszerű mid-neutrálokig.

Az archív színekből nem elérhető 100 ml-s festékminta, de az összes szín megtekinthető festett mintalapokon a NATURALii-ban.

A Farrow & Ball lenyűgöző festékei és utánozhatatlan árnyalatai a mai napig az első és egyértelmű választása a design és a lakberendezés szerelmeseinek.

Fedezd fel a új színeket! Szeptember 29-től elérhetők a NATURALii Concept Storeban!

Az oldal tetejére