Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Újdonság, megérkezett a Farrow & Ball festékkeverő gép

Újdonság, megérkezett a Farrow & Ball festékkeverő gép

A több évig tartó fejlesztés és tesztelési időszak után megérkezett hozzánk a Farrow & Ball legmodernebb keverőgépe!

A keverőgép érkezésével egy teljesen új fejezet kezdődik a vásárlóink számára, hiszen ez a legmagasabb szintű kiszolgálást teszi lehetővé. A Farrow & Ball festékek különleges, gazdagon pigmentált színei és környezetbarát formulái minden kivitelben azonnal elérhetők a NATURALii-ban. *

Felejtsd el a több napos szállítási időt! Az sem jelent problémát, ha az utolsó pillanatban jut eszedbe beszerezni a festéket.

* kivétel a speciális történelmi festékek, mint a Limewash (mészfesték) és a Soft Distemper (stukkófesték).

Változtat ez a festékek megszokott minőségén?

A helyben kevert festékek minősége tökéletesen megegyezik a készre kevert Farrow & Ball festékekkel.

A festék alapjául szolgáló bázist az angliai Dorsetben található Farrow & Ball manufaktúrában készítik, és pontosan ugyanolyan arányban tartalmazza a legkiválóbb minőségű alapanyagokat, mint a készre kevert Farrow & Ball festékek.
A rendeléseket egyedileg keverjük a márka titkos receptje alapján, szintén a gyárból érkező természetes pigmentek felhasználásával.
A NATURALii-ban történő teljes keverési folyamatot a dorseti Farrow & Ball manufaktúrában található központi rendszer ellenőrzi, ezzel biztosítva az árnyalatok megbízható pontosságát.

Az összes  Farrow & Ball festék típus elérhető lesz azonnal a NATURALii-ban?

A keverőgép segítségével bármilyen Farrow & Ball szín és felület kombinációt kikeverhetünk pillanatok alatt, beleértve az archív színeket és az egyéb mini kollekciókat is. Az Estate Emulsion bársonyosan matt típusától kezdve, a rendkívül ellenálló kültéri festékekig.
Tehát majdnem az összes típus keverhető helyben, kivétel a speciális történelmi festékek, mint a Limewash (mészfesték) és a Soft Distemper (stukkófesték). Ezeket továbbra is a gyárból kapjuk majd, mint a 100 ml-s festékmintákat, amik szintén csak a manufaktúrában készülnek.

A NATURALii-ban azonnal átvehetem a kiválasztott festéket?

Ez a megvásárolt festék mennyiségétől függ. Kisebb mennyiség esetén pár perc várakozás után már át is vehető a festék. Nagyobb rendelés esetén 1-2 óra vagy 1 nap átfutási idővel, nagy projekteknél továbbra is hozzávetőlegesen 7 munkanap beérkezési idővel kell számolni.

 

Több mint 10 éves szakmai tapasztalat

A NATURALii Concept Store már 13 éve a Farrow & Ball festékek magyarországi márkaképviselete. Az évek során megkapta a Farrow & Ball Premium Stockist minősítést.
Ezzel az elismeréssel díjazzák a világon azokat a Farrow & Ball üzleteket, ahol a festékek eladása mellett kiemelkedő szolgáltatást is kapnak a vásárlók.
Büszkék vagyunk rá, hogy a keverőgép érkezésével még magasabb szintre emeltük a szolgáltatásaink minőségét.

 

Farrow & Ball - 76 év tapasztalat a festékgyártásban

A Farrow & Ball valószínűleg az egyik legismertebb prémium festékmárka.
A dorseti székhelyű angol cég 1946 óta készít festékeket, és mára az egész világon ismerik. Népszerűségét páratlan minőségű és színmélységű festékeinek, és hagyományosan készült tapétáinak köszönheti. Azon kevés vállalatok egyike, amely a hagyományos előállítási módon évtizedek óta nem változtat.
A festékekhez a legkiválóbb minőségű pigmenteket és gyantákat használják, nem pedig alacsony minőségű, szintetikus „kitöltőanyagot”, ezáltal a festékek színmélysége és a felület minősége egyaránt egyedülálló. Valamennyi festékük vízbázisú, alacsony szagkibocsátású, és a benne található VOC (illékony szerves vegyületek) mértéke minimális. Környezetbarát festékeik a gyerekbarát minősítést is megkapták.

Ha szeretnéd jobban megismerni a Farrow & Ball színeket rendelj ingyenes színkártyát, vagy  festékmintát a webshopunkról, vagy látogass meg minket személyesen az üzletben, ahol festett mintákon is megnézhető az összes szín.

 


1054 Budapest, Báthory utca 15. 


www.naturaliiconcept.hu

 

Az oldal tetejére