Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Farrow & Ball világpremier

Megérkezett a Farrow & Ball innovációja, az Új Dead Flat®!

Az új festéktípus elképesztően tartós, ultra matt hatású és többféle felületen is alkalmazható.

75 év tapasztalatát és szakértelmét ötvözték a legkorszerűbb technológiai fejlesztésekkel, hogy megalkossák az eddigi legellenállóbb és legmattabb festéket. Ez az úttörő formula több mint öt évnyi fejlesztés eredménye, amely a Farrow & Ball jellegzetes bársonyosan matt megjelenését nyújtja, egy rendkívül ellenálló kivitelben.

Több felületen is használható, így könnyedén átalakíthatod vele a teljes szobát, beleértve a falakat, fafelületeket és radiátorokat is. Az Új Dead Flat® -el festett felület mosható, letörölhető és dörzsölhető, ezért ideális választás előszoba, nappali, vagy gyerekszoba festéshez.
Megérkezett a Farrow & Ball innovációja, az Új Dead Flat®!

Új Dead Flat®

Tökéletesen matt
 • gazdagabb, mélyebb szín megjelenés - tökéletesen matt felület (2%) minden nézőszögből
 • A Farrow & Ball színek legteljesebb megjelenését biztosítja

Extrém ellenállóság
 • Rendkívül ellenálló, mosható és dörzsölhető felületet képez. Könnyen tisztítható anélkül, hogy a felülete kifényesedne, vagy a tisztítás bármilyen foltot hagyna rajta.
 • Kopásállósága megkapta az 1. osztályú minősítést – kiválóan ellenáll az igénybevételnek, a felülete hosszú távon megőrzi tökéletes megjelenését.
 • Tisztítás esetén nincs átszíneződés. A festék nem hagy nyomot a tisztító kendőn!
 • Rendkívüli ellenállóképeségének köszönhetően ritkábban kell újrafesteni, ezzel hosszútávon megspórolja a gyakori felújítás költségét.

Többféle felületre
 • Az Új Dead Flat® sokoldalúsága lenyűgöző. Használható beltéri falakra és mennyezetre, fára és fémre.
 • Univerzális formulájának köszönhetően gyorsan és hatékonyan lehet vele dolgozni, nincs szükség több különböző festék típusra.
 • Felvitele egyszerű, gyönyörűen terül és gazdag állagának köszönhetően kevesebb kosszal és kényelmetlenséggel jár az átalakítás.
Új Dead Flat® Új Dead Flat®

Dead Flat®- a név eredete

A Farrow & Ball tiszteli a múltját, és nyit a jövő felé! A manufaktúra több mint 70 éve fejlesztette ki az első Dead Flat® típusú festékét, hogy segítségével reprodukálják a 18. század egyik népszerű festési technikáját. A korabeli eljárás során, művészek aprólékos munkával rétegezték egymásra a festéket, így egy tökéletesen matt, gazdagon pigmentált felületet kaptak. Akkoriban ez a munka rendkívül időigényes és költséges volt, éppen ezért leginkább az épületek fogadó csarnokainál alkalmazták.

A Farrow & Ball fejlesztői csapata több mint 5 évig dolgozott rajta, hogy a legkorszerűbb technikai megoldások felhasználásával újra értelmezzék a Dead Flat® formuláját. Megalkotva egy új, könnyen használható festéket, amely alapjaiban tartalmazza az eredeti típus matt, történelmi stílusjegyeit, egy megújult rendkívül tartós kivitelben. Beltéri falakra, fára és fémre egyaránt felvihető, így ideális választás a modern otthonok számára.
Dead Flat®- a név eredete

Univerzális fa alapozó

Az Új Dead Flat® mellé egy több funkciós fa alapozó festék is érkezik március 28-án.

4 különböző Farrow & Ball fa alapozó termék összevonása egyetlen termékben:
 • Beltéri fa alapozó
 • Kültéri fa alapozó
 • Padló alapozó
 • Alapozó erősen szennyezett, vagy gyantás, csomós fához

Az új fa alapozó a felsorolt összes alapozó tulajdonságát ötvözi, javított tannin blokkolással rendelkezik, beltéren és kültéren egyaránt alkalmazható.

Próbáld ki az új festékeket és fedezd fel a festés új dimenzióját! Az Új Dead Flat® és az Univerzális fa alapozó március 28-tól, az összes színben készletről azonnal* elérhető a NATURALii Concept Store-ban.

Ha szeretnéd jobban megismerni a Farrow & Ball színeket rendelj ingyenes színkártyát, vagy festékmintát a webshopunkról, vagy látogass meg minket személyesen az üzletben, ahol festett mintákon is megnézhető az összes szín.
Univerzális fa alapozó
*Kisebb mennyiség esetén pár perc várakozás után már át is vehető a festék. Nagyobb rendelés esetén 1-2 óra vagy 1 nap átfutási idővel, nagy projekteknél továbbra is hozzávetőlegesen 7 munkanap beérkezési idővel kell számolni.
Az oldal tetejére