Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

5 tanács, hogyan használjuk a színeket kültéren

 

1.   Légy bátor

A színek napfényben mindig világosabbnak tűnnek, ezért amikor bejárati ajtó, kerítés vagy a kültéri homlokzat színét választjuk, érdemes néhány árnyalattal sötétebb vagy merészebb színt választani, mint általában.

Javasoljuk, hogy a választott színből először próbálj ki egy mintát.

Fesd fel egy kartonra és nézd meg, hogy megfelel-e mielőtt belevágnál.

2.   Újítsd fel a bútorokat

Ha kültéri bútoraid már láttak jobb napokat is, van egy gazdaságos és környezetbarát tippünk, ami sokkal jobb annál, minthogy vadonatúj garnitúrát vásárolj helyettük.

A kopott fa és fém kerti bútorok teljesen új külsőt kaphatnak!

A kültéri fafestékek (Exterior Eggshell, Full Gloss) egy csapásra hosszú élettartamot biztosítanak bútoraidnak és rendkívül tartós felületet képeznek. Megfelelően alkalmazva a felület akár 6 évig ellenáll a hámlásnak, repedezésnek és fakulásnak.

3.   Univerzális tipp kis és nagy terekhez

Akár egy egész kertről, vagy egy kisebb virágokkal teli balkonról van szó, egy kis „játék” a színekkel ötletes módja annak, hogy a kertet összekapcsold a belső térrel.

Válassz egy olyan árnyalatot, amit a házban is használtál, ez segíti a beltér / kültér közötti harmónia megteremtését.

4.   Legyen zöld

Ha természetes megjelenésről van szó, a zöld szín remek választás.

Virágcserepeken, vagy kerítésen az olyan finom zöld árnyalatok, mint a Lichen No. 19 és a Vert de Terre No. 234 hagyják, hogy az élénk színű virágok kerüljenek a középpontba, míg a sötétebb, karakteres árnyalatok, mint a Calke Green No. 34 és a Bancha No. 298 feltűnő kontrasztot teremtenek.

5.   Ne felejtsd el a kiegészítőket

Néha egy egyszerű ötlettel is különleges hatást érhetünk el. Egy kis festékkel a virágcserepeket, kosarakat és a magaságyás színét is a bennük lévő növényekhez igazíthatod.

A Brassica No. 271 szín például különösen szépen mutat levendulával.

Ha szeretnéd jobban megismerni a Farrow & Ball színeket rendelj ingyenes színkártyát, és festékmintát a webshopunkról, vagy látogass meg minket személyesen az üzletben.

Az oldal tetejére